diumenge, 8 de desembre del 2019

Desembre 15, Bicicalçotada a l’Estartit (05) – Recordatori final


Hola Bicicletaires.
Tant sols recordar-vos que diumenge farem la bicicalçotada.

PARTICIPACIÓ:   OBERTA LLISTA D’ESPERA PEL DINAR
Per participar en aquesta bicicletada, els socis us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics en general a partir del 22.

Recordeu que teniu que inscriure-us vosaltres emprant el formulari que trobareu a sota. El correu a biciadac@gmail.com només el tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.La data màxima tant per apuntar-vos pel transport i/o dinar com per donar-vos de baixa, serà el dimecres 11 de desembre. Recordeu que a fi de no perjudicar als companys de la Penya, en cas de incompareixença i no haver-vos donat dins el període habilitat de baixa, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

El número màxim de participants serà de 26. Superada aquesta xifra, obrirem llista d’espera. (Ampliada a 30 i amb llista d’espera pel dinar)

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2019” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

CORREUS RELACIONATS:
Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

PROPERES SORTIDES:
Gener 19, Banyoles i voltants.
Febrer 2, per decidir.
Març 1, per decidir.
Abril 19, per decidir
Maig 1, 2 i 3, per decidir
Juny, 7 per decidir

Seguirem en Contacte.
                      Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada