dijous, 28 de novembre del 2019

Desembre 15, Bicicalçotada a l’Estartit (04) – Mapa i Itinerari


Hola Bicicletaires.
Us adjunto l’enllaç per baixar el mapa i l’itinerari que estava pendent

ITINERARI:
Farem un circuit circular amb el següent itinerari: La Barraca d’en Narcís, les Dunes, Torroella, Ullà, Mas Duran, Canet de la Tallada, Mota del Ter, la Gola, la Platera, el Griells i LA Barraca d’en Narcís.

DISTANCIA I DESNIVELL:
Pedalarem un 32 kilòmetres amb un desnivell acumulat de pujada voltant els 150 metres.   Hi trobarem tota mena de camins, pujades, pista. La pujada es al principi i per asfalt.

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:
Petja Wikiloc  (no es passarà copia als participants).

(*)  El mapa es orientatiu, els organitzadors podran variar-los si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant del que obre la ruta o bé quedar-vos darrera del que la tanca si aquest no us ha donat permís. Els que s’avancin sense permís es consideraran que han abandonat la bicicletada.

PARTICIPACIÓ:   OBERTA LLISTA D’ESPERA PEL DINAR
Per participar en aquesta bicicletada, els socis us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics en general a partir del 22.

Recordeu que teniu que inscriure-us vosaltres emprant el formulari que trobareu a sota. El correu a biciadac@gmail.com només el tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.La data màxima tant per apuntar-vos pel transport i/o dinar com per donar-vos de baixa, serà el dimecres 11 de desembre. Recordeu que a fi de no perjudicar als companys de la Penya, en cas de incompareixença i no haver-vos donat dins el període habilitat de baixa, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

El número màxim de participants serà de 26. Superada aquesta xifra, obrirem llista d’espera.

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2019” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

CORREUS RELACIONATS:
Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

PROPERES SORTIDES:
Pendents d’emetre el calendari 2020.

Seguirem en Contacte.
                      Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada